At finde den korrekte BH kan føles lidt som raketvidenskab. Der er så mange former og farver, at man kan miste pusten helt blot ved tanken. Der findes med blonder, gennemsigtige, stumpede, uden bøjle, sports BH’er og mange, mange andre. Det kan være svært at vurdere, hvad man har behov for. Derfor er det en god idé at finde et sted, der har et stort udvalg af BH’er, så du kan se en masse forskelligt, og dermed beslutte dig for hvad du har lyst til at investere i. Inden da, er det dog smart at vide nogle få ting.

Find den korrekte BH-størrelse

Det kan være svært at vide hvad man skal gå efter, hvis man ikke kender sin BH-størrelse. Faktisk kan det være en god idé at få foretaget et størrelsestjek med nogle års mellemrum, da bryster ændrer sig hele livet, og man derfor kan have forskellige behov. Ens bryster kan også ændre sig ved vægttab, vægtøgning, graviditet, amning eller andet.

lingeri bh

Hvordan finder man sin BH-størrelse?

Der er to måder at gøre det på. Enten kan du finde et målebånd frem derhjemme, og finde en guide online til hvordan du bedst finder din størrelse. Alternativt kan du altid gå ned i en undertøjsbutik, og få en ansat til at hjælpe dig. Så kan du prøve nogle forskellige, og finde ud af hvilken type der passer dig bedst, og hvad du føler dig mest komfortabel i.

Hvilken model skal man vælge?

Det er helt op til en selv! Der findes nemlig et stort udvalg af BH’er, uanset hvor man kigger hen. Det er en god idé at gøre sig nogle tanker, inden man køber sin nye BH; vil man helst have en med push-up, en med meget støtte, en med blonder eller noget helt andet? Man kan jo heldigvis også købe flere, og have nogle forskellige. Hvis man for eksempel har meget hvidt tøj, så er det ikke altid at en sort BH er en god idé, da den kan være meget synlig under tøjet. Man kan derfor med fordel vælge forskellige modeller i forskellige farver, så man har noget der passer til alt.

Hvordan ved man, at man har fundet den rigtige BH?

En BH skal man helst ikke kunne mærke i løbet af dagen. Den skal på ingen måde genere en, da den er til for at støtte dig og ikke irriterer dig. Hvis du kan mærke, at din BH gnaver dig, giver dig ømme bryster eller skuldre, så skal du med det samme købe en ny! Det er nemlig omkredsen og ikke dine skuldre der skal bære dine bryster når du har BH på, da du ellers kan få permanente skulderskader.

Hvad skal man ellers tænke over?

Det er vigtigt, at selvom din BH er funktionel, så skal du også føle dig psykisk tilpas i den. Hvis du ikke føler dig sexet eller godt tilpas, så duer det ikke! Også selvom det bare er dig selv der skal se din BH, så er det vigtigt at føle, at man ser godt ud – også under tøjet!