Med de mange smukke motiver kan du for alvor sætte dit unikke præg på boligen eller arbejdspladsen. 

Skab varm hygge i dagligstuen, “mere plads” og ekstra glæde på børneværelset eller den helt rigtige stemning på kontoret. Måske lyder restaurant-stemning i spisestuen som sød musik for dig og din familie. Med fototapet kan alt lade sig gøre! 

Giv aftenhyggen et stemningsløft 

Kan du forestille dig at sidde i din egen sofa og læse din yndlingsforfatter med udsigt ud over New York? En fjernsyns-aften med hele familien i solnedgangen på en afrikansk savanne er også en dejlig mulighed.  

De mange unikke og flotte fototapeter på markedet er oplagte muligheder for markant at løfte stemningen i alle rummene, både hjemme og på jobbet. 

Mad smager bare bedre i de rigtige omgivelser 

Du kender det sikkert godt! Netop hjemvendt fra ferien følger du slavisk den opskrift på paella, du fik af den søde kok på spisestedet lidt uden for Malaga.  

Intet er kikset. Paellaen er tilberedt fuldstændigt som den spanske kok ville have gjort. Desværre smager den bare ikke lige så godt hjemme i det grå Danmark, som den gjorde på den varme og stemningsfulde restaurant sydpå. 

Men hvis du var en flittig fotograf på din ferie, kan du bare overføre stemningen fra den spanske restaurant til dit spisekøkken eller din spisestue. Det er nemlig muligt at pryde dine vægge med fototapet, hvor motivet er dit eget billede. Således har du pludseligt øget muligheden, for at paellaen smager mere autentisk. 

Børnene har også stor glæde af fotos på væggene 

Det lille børneværelse kan pludselig syne meget større med en stor dejlig legeplads på den ene væg. Eller hvad med sønnikes favorit-superhelt, der boltrer sig i sit eget univers?  

Der er ingen tvivl om, at vores børn bliver inspireret af det, de ser omkring sig. Deres både glæde og kreativitet påvirkes formentligt positivt med de helt rigtige motiver på væggene. Og at opfostre glade og kreative børn drømmer vi vel alle om! 

Få et effektivt arbejdsmiljø 

Mød ind på kontoret og kom i arbejdshumør fra første minut. Velvalgte motiver, der passer til din branche og din personlighed, kan øge effektiviteten og humøret hele arbejdsdagen.  

Hvis du f.eks. sælger rejser, er det måske en idé at have udsigt til skønne brasilianske strande på væggene!  

Ejendomsmægleren kan derimod udsmykke sit kontor med flotte motiver af stuk, så det giver en stemning af herskabslejlighed. 

Helbredende effekt at kigge på træer 

Det er velkendt, at især stressramte har stor glæde af en tur i skoven. At kigge på træernes rolige udstråling er decideret medicin, hvis man har en presset hverdag. Noget af denne effekt kan du få glæde af hver morgen og hver aften i dit soveværelse.  

Med fototapet har du mulighed for at vågne op til synet af en nyudsprunget, lysegrøn dansk bøgeskov. Hvilken pragtfuld start på dagen! Men det er også en pragtfuld afslutning på dagen at lade træerne smitte med sin ro, til man falder i den mest behagelige søvn.