Når efterårsferien nærmer sig, ser de fleste nok frem til endelig at få en lille pause fra hverdagen, hvor man rigtig kan give sig hen til efterårets hygge. Efteråret er nemlig en smuk og særlig tid, som nærmest er som skabt til en masse hygge – både indendørs og udendørs.

Men hvad skal man så egentlig lave i efterårsferien, hvis man ikke bare skal ligge hele dagen og se hyggelige film på sofaen? Herunder får du tre bud på hyggelige efterårsaktiviteter, som kan være med til at samle hele familien.

Rulleskøjter til børnene

Hvis du er i en familie, hvor der er en del børn, ja du har måske også et par stykker, så er det selvfølgelig også vigtigt, at det er noget, der bliver taget højde for i efterårsferien. Her kan man eventuelt lave et projekt med børnene, som går ud på, at de skal lære noget nyt – altså noget nyt, som også gerne må være lidt sjovt. Det kunne eksempelvis være at lære at stå på rulleskøjter, da det nemlig kan være en rigtig sjov aktivitet. Her er det rigtig fint, hvis I har en vej, som er god til rulleskøjter, og ellers må I lave en lille tur til et sted, hvor det nemmere at køre på rulleskøjterne.

køb rulleskøjter børn her hvis der er interesse i, at rulleskøjter skal være en af aktiviteterne i efterårsferien. Det er i hvert fald en sikker vinder for børnene.

Varm kakao og kastanjemænd

Når det er efterår, er der bare en helt særlig stemning i luften, som nok særligt kommer af vejret. Det umiddelbare indtryk er vejret, som ofte er meget gråt, er selvfølgelig, at det bare er trist, men man kan faktisk sagtens vende det til at være det allerhyggeligste vejr. Der er nemlig ikke noget så skønt som at sidde indenfor og hygge sig, imens det bare øser ned udenfor.

Derfor er en anden ide til efterårshygge så simpel, at I bare samler jer indenfor med en dejlig kop kakao med flødeskum, hvor I eventuelt også laver noget andet. Det kan være alt fra at spille et spil eller se en god film til at sidde at lave kastanjemænd. Der er nemlig en masse nedfaldne kastanjer på den tid af året, og derfor er det altså også super hyggeligt at sidde og lave kastanjefigurer, når vejret ikke lige er til at være udenfor.

Lange gåture

I efterårsmånederne er der utroligt smukt udenfor, og det bør man bestemt også udnytte til at gå nogle fantastiske gåture, når der altså ikke lige regner. Farverne i naturen er røde, orange, gule og grønne, og hvis man er så heldig at bo tæt på skoven eller lignende naturområder, kan man altså få nogle smukke visuelle oplevelser, som faktisk kun er sådan i efteråret. Og derudover er det jo altid godt med noget frisk luft til hovedet – det trænger man også til, når man endelig har lidt fri.