Har du mørke rander under dine øjne? Er dine øjne ofte hævede om morgenen? Er huden under dine øjne poset og rynket? Hvis det er tilfældet, så bør du overveje at bruge øjenmasker for at afhjælpe det. Øjenmasker hjælper ved at tilføre fugt og næring til den sarte hud under øjnene. Her hjælper det ikke bare at bruge almindelige cremer eller masker, som du bruger til resten af ansigtet. Huden under øjnene skal nemlig passes rigtig godt på. Derfor skal du sørge for bruge masker, som er specielt lavet til huden under øjnene. Du kan finde mange forskellige gode eye patches her på https://surisuri.dk/kategori/oejenmasker. Hvis du er i tvivl om, hvilke du skal købe, så kan du læse mere om de forskellige eye patches nedenfor.  

Eye patch til mørke rander 

Der er rigtig mange, der lider af mørke rander under øjnene. Det er især noget, som man kan risikere at døje med om vinteren. Nogle af de masker som arbejder på at få dine mørke rander under øjnene til at forsvinde, bruger mikronåleteknologi. Det gør det nemmere for din hud at absorbere de ingredienser, som findes i øjenmasken. Det lyder som om, at det kunne være ubehageligt, men det er en smertefri oplevelse. Det er derimod en utrolig effektiv måde at komme af med dine mørke rander under øjnene på.  

Eye patch til fine linjer under øjnene  

Det kan være utroligt irriterende at have rynker eller fine linjer under øjnene. Det kan få dig til at se træt ud, selv når du ikke er det. Hvis du har det problem, så bør du finde en øjenmasker, der lige præcis kan hjælpe dig med at komme af med linjerne. Find gerne en anti-rynke øjenmaske, som kan holde dig ung. Det vil ofte være en maske, som arbejder på at glatte rynkerne ud og samtidig løfte huden. Den vil også stramme op i huden imens huden bliver løftet. På den måde vil den sarte hud under dine øjne ikke længere komme til at hænge og se poset ud. Det kan gøre utroligt meget for dit ansigt, at du ikke længere har poset hud under øjnene. Ofte vil man se, at personen ser 10 år yngre ud efter denne slags behandling.  

Eye patch til hævede øjne 

Har du allergi? Eller lider du bare af hævede øjne om morgenen? Det er en typisk ting for mange mennesker, at de vågner op med et oppustet ansigt og hævede øjne. Det kan være en stor usikkerhed for mange, og det er derfor en god idé at behandle det med en øjenmaske. Når du vælger en eye patch til at komme dine hævede øjne til livs, så er det en god idé at vælge en afkølende øjenmasker med de rigtige vitaminer og mineraler i. Det er nemlig disse, som gør det store forskel i sidste ende. Du kan læse meget mere, om hvilke øjenmasker der virker mod hævede øjne, i produktbeskrivelsen.