Vi har været forbi Sonnerupgaard Gods for at gå på opdagelse i et hav af muligheder for den perfekte fest til enhver anledning. På Tølløsevej 53 i Hvalsø finder du Sonnerupgaard Gods. Et smuk gods med et væld af muligheder med deres fire unikke festlokaler og 160 sovepladser. 

Når du træder ind i de fire forskellige festlokaler bliver man mødt af to forskellige stile – i Hovedbygningen og Kavalerfløjen mødes vi af den herskabelige stil, og i Hestestalden og 1877-Laden den mere rustikke stil. Så der burde være noget, der kan falde i enhver smag. Alle Sonnerupgaard Gods’ omgivelser indbyder til god stemning og fantastiske fester, som der snakkes om i lang tid efter. Men med de mange muligheder Sonnerupgaard Gods tilbyder, skal der også tages nogle valg! 

Er du i tvivl om, hvilket lokale der passer til din fest på Sonnerupgaard Gods?

Vi har været rundt og kigge på de fire forskellige lokaler, og vil her give dig en idé om hvad de kan hver i sær, som forhåbentligt kan hjælpe dig med at træffe det rette valg – men når det er sagt, skal de også oplevelses i virkeligheden, fordi de kan noget helt særligt!

1877-Laden

Det første lokale vi vil præsentere for jer er 1877-Laden. Den består af originale håndhuggede bjælker og kampestene i væggene. 1877-Laden har intet mindre end 11 meter til loftet, hvilket giver en helt unikt oplevelse når man træder ind i! 

Lokalet kan med fordel opdeles i flere zoner så man har plads til spisning, dans, brudevals, bar og hvad end man ellers ønsker. 1877-Lade indbyder til gæster fra 70 personer og helt op til 350 spisende gæster.  

Hestestalden

I Hestestalden bliver man mødt af det smukkeste træloft med skønne træbjælker, vægge med blottede kampesten trækker Hestestalden tråde tilbage til dengang det var en hestestald. Lysindfaldet er helt fantastisk gennem de store vinduespartier og gamle staldvinduer. 

Hestestalden er inddelt i to store sale, en til spisning og en til fest. Derudover er der en lækker gårdhave med terrasse! Hestestalden rummer op til 100 personer, og der er indrettet 32 sovepladser på første sal, fordelt på 17 værelser.   

pizza
Hovedbygningen

Hovedbygningen er fra 1852 og byder på smukke sildebensparketgulve, en ankomsthal og en stor balsal. Omgivelserne indbyder til hygge og man kan nemt forestille sig med en velkomstdrink i hånden og ild i den meter lange pejs. Der kan i spisesalen sidde mellem 60 og 70 spisende gæster alt efter valg af borde. Fra spisesalen er der udgang til godsets fantastiske park, og smukke omgivelser. 

Kavalerfløjen

Kavalerfløjen er det mindste lokale og rummer en charmerende, historisk og idyllisk stil!

Lokalet indbyder blandt andet til fantastiske sommerfester. Denne smukke bygning er fra 1952 og byder blandt andet på en smuk spisesal med høje paneler og ubeskrivelig udsigt over søer og fantastiske omgivelser. Kavalerfløjen kan rumme op til 30 personer, og har 18 sovepladser på førstesalen.