Søger du at prøve noget nyt, og måske også få adrenalien op at køre? Så kunne ballonflyvning være en god mulighed. Du kan få en uforglemmelig tur med en utrolig udsigt, i høje højder. Gør det alene, eller sammen med familie eller en ven og skab et dejligt minde.

Fantastisk udsigt

Gennem en ballonflyvning, får du mulighed for at opleve den mest fantastiske udsigt, i det nærliggende område. Det fede ved ballonflyvning er, at man kan gøre det hvor som helst, hvilket betyder at du kan vælge efter hvilket område du helst vil udforske, eller det område som ligger tættest på dig.

Man kan ikke rigtig styre retningen for en luftballon, da man bliver ført af sted med vinden. Det betyder at det også er vinden der bestemmer tempoet. Men bare rolig, der bliver kun arrangeret ture i roligt vejr og føreren af luftballonen vil altid vurdere vejret, inden afgang. Du kan altid være sikker på at der er kvalificerede og erfarne førere af luftballonen. Men da der kun bliver fløjet i roligt vejr, betyder det som regel at der også altid er garanteret en flot udsigt, med god sigtbarhed. Derfor bliver turen heller ikke forgæves.

dreamballoon

Køb et luftballon tur gavekort

En luftballon har eksisteret siden 1780’erne, og det gør det til en ret gammel aktivitetsform. Men det er ikke desto mindre stadig en uforglemmelig oplevelse, som stadig holder i dag. Det er dog først her i de moderne tider, at det er blevet muligt for flere mennesker at prøve det. Vil du prøve en af de moderne luftballoner, kan du gå ind på https://dreamballoon.dk/ og læse mere om det. Overvejer du at give det som en gave, er det også en mulighed du kan finde en luftballon tur gavekort.

Sikkert og certificeret

At flyve med luftballon er godkendt af trafikstyrelsen, og det er desuden også påkrævet at ballonudstyret er certificeret. Dertil skal føreren også være uddannet til at kunne styre ballonen, og hjælpe i tilfælde af at en nødsituation opstår. Alt dette er lavet for at du som kunde kan føle dig sikker, når du stiger op i ballonen.

Sådan foregår det

Turen kommer til at finde sted i timerne omkring solopgang og solnedgang. Det vil sige at tiderne godt kan ændre sig i løbet af året. Selve turen varer som regel en time, men sæt gerne mere tid af, da blandt andet vejret kan “forsinke” turen. Derudover går der også som regel lidt tid med at finde en plads til at lande. Der er en god grund til at man ikke flyver midt på dagen. Den varme luft i løbet af dagen, kan nemt bringe ballonen ud af kurs og det gør det sværere for piloten at holde kontrollen. Derfor foregår det i køligere timer på døgnet. Turen er omkring 10-20 km lang, så man kommer et godt stykke. Under turen kommer du minimum 500 meter op i luften, og det giver en udsigt man ikke kan finde andre steder!