En del af de danske lystfiskere er fisketure en aktivitet man laver med sin familie. Mange har måske selv været ude at fiske med sine forældre da de var små, og derfor kunne de tænke sig, også at gøre fisketure til en familietradition med sine egne børn.

Måske er du selv en entusiastisk lystfisker og har ikke lyst til at købe billigt fiskegrej til dig selv, da du bruger det så meget. Men hvis du skal have børnene med, kan der måske med fordel spares lidt der, da det er er svært at vide, hvor meget de kommer til at bruge det. Der mange steder, hvor de både sælger billigt fiskegrej til voksne og børn. På topgrej.dk kan billigt fiskegrej til børn findes i mange forskellige afskygninger.

far og søn fiskeri

Billigt fiskegrej til de små børn

Fiskenet er en populær måde for mindre børn at fiske på. Der findes en del forskellige slags fiskenet som kan bruges til at fange forskellige typer af skalddyr. Rejenet er typisk en succes for børnene, da det er ret nemt at gå til, så ret små børn kan være med og synes det er sjovt.

Rejerne kan man selvfølgelig tage med hjem og spise, men man kan også bruge dem til at sætte på krogen, som hjælp til at fange fisk.
Noget andet billigt fiskegrej, som kan være egnet til børn, er grej til at fange krabber med. Man kan nemlig godt finde krabber i det lave vand, derfor kan det være en sjov aktivitet for børn at være med til. Her kan man fange krabberne ved at lægge et net ud som de bliver fanget i, eller man kan bruge en speciel stang til formålet.  
Der findes også andet billigt fiskegrej, som de små børn kan være med til, hvis de hverken har lyst til at fange rejer eller krabber.

Billigt fiskegrej til de store børn

Hvis dine børn er meget ældre end ti år, så kan det godt være det ikke rigtig har lyst til at bruge timer på at fange krabber og rejer, mens du fisker med en rigtig fiskestang. Her kan man med fordel kigge efter noget billigt fiskegrej, som en fiskestang og måske et par waders.
Når børnene når en vis alder, så kan man godt begynde at kigge efter det billige fiskegrej i voksen afdelingen, da fiskegrejet til børn meget hurtigt vil være for småt. Man kan vælge en lidt mindre fiskestang så den er til at styre.
Waders kan være en dyr sag at skulle anskaffe sig, hvis du for eksempel både fisker sommer, forår og efterår, så vil du typisk have to sæt waders et par der varme og et par der kolde. Det er jo ikke sikkert at dit barn har lyst til at stå tidligt op i en kold oktober måned og stå flere timer i vandet med et par waders og en fiskestang. Derfor kan det måske være nok at starte med et par waders til sommerbrug, hvis det er der I primært fisker sammen hele familien.