Hvad skal der til for at få den allersjoveste fest nogensinde? Svaret er simpelt: kostumer til voksne.

Et lyspunkt i en grå hverdag

Kostumer til voksne er en måde, hvorpå vi kan komme lidt ud af den tåge, man nogen gange kan føle, man lever sit liv i. En tåge der lægger sig omkring alting i ens hverdag. En tåge, som er opstået på grund af stress på arbejdet, problemer i parforholdet, børn der ikke vil makke ret, en eksistentiel krise. Vi arbejder og arbejder, mange af os på jobs, der ikke tilfredsstiller os, og hvor vi ikke føler, vi udnytter vores fulde potentiale. Det er en hård og trist måde at tjene penge på, og det sætter desværre sine spor i resten af vores tilværelse, hvis vi ikke trives i vores arbejdsliv. Hvis man for eksempel ikke er glad på sit job, er der meget højere risiko for, at man ikke vil kunne tage det med et gran salt, når kæresten kommer til at sige noget forkert eller når ungerne ikke vil samarbejde under tandbørstningen. Kort sagt dræber mistrivsel på arbejdspladsen vores overskud til resten af hverdagen.

Nøglen er kostumer til voksne

Den bedste og mest effektive metode til at få den triste hverdagståge til at lette er at holde en kostumefest. Inviter alle dem, du holder af og alle dem, du ikke får set nok, og bed dem klæde sig ud. Giv dem ikke retningslinjer. Lad dem fortolke, som de vil og på den måde, der falder dem mest naturligt. På den måde får man en fest fyldt med originale, farverige, sjove, skæve og mindeværdige kostumer, som man sent vil glemme.

Kostumerne vil sætte stemningen for resten af aftenen, og danne rammen om festen som en aften, der kommer til at være noget ud over det sædvanlige. For hvordan kan den andet, når ens svoger kommer udklædt som Bob Marley? Eller Jette nede fra nummer tolv, der har trukket i hula-pige kostumet. Det er så underholdende at opleve hinanden i nye klæder, og det kan være oplivende for samværet, at alle på en eller anden måde er på udebane, fordi så bliver det meget lettere at nå ind til hinanden og derved få et mere værdifuldt samvær.

klovne

Find det indre barn frem

Der er ikke noget sundere, end når voksne pakker deres selvhøjtidelighed væk og lukker deres indre barn ud. Det indre barn lever for evigt i os. Hos nogle kan man mærke det indre barn mere end hos andre. Men det er i alle. Og det har brug for engang imellem at komme ud og mærke den frie luft, at trække vejret og have store armbevægelser og bare fylde ejerkroppen ud. Dette kan ske gennem sjove lege, øl så hatten passer, en god samtale, et ukontrollerbart grineflip. Uanset midlet skal barnet ud. Og at trække i kostumer til voksne er en genial måde at invitere barnet ud, en genial måde hvorpå man signalerer til det indre barn, at i aften er dets aften, og det skal bare more sig.