Hvis du drømmer om at få smukke negle, kan du spare mange penge ved at købe dit eget negle startsæt. Ved at have dit eget negleudstyr, kan du lave smukke gel negle. Endvidere kan du også lave negle, når det passer dig. Det er nødvendigvis ikke dyrt at købe sit eget negle startsæt. Det der er vigtigt, når man skal lave sine egne negle, er en god portion tålmodighed og læring i, hvilke produkter du skal bruge. Der er stor forskel på, om du skal have lange negle, som kan holde i en længere periode, eller om du blot vil have en neglelak, der kan holde sig pæne i længere tid. Bliv inspireret og find et negle startsæt på https://nrkosmetik.dk.

Du kan sagtens lave pæne negle på dig selv uanset hvilken anledning du skal til

De første mange gange man skal lave negle på sig selv, kræves der en del øvelse, før resultatet bliver. som man ønsker det. Hvis du aldrig har lavet negle før, kan det være en fordel at øve sig på nogle plastiknegle. På denne måde kan du prøve det på en slags model, før du prøver på dig selv. Gel negle er hverken nemt at lægge, eller tage af. Så hvis du får lavet et knap så heldigt resultat på dig selv, er det ikke nemt at få det af igen. Det der er vigtigt med hensyn til gelenegle, er at geleen skal tørre under en UV lampe.

Når først du har lært at lave gel negle, kan du sagtens lægge en pæn gel på dig selv. Så uanset om du skal til møde, bryllup, fest eller bare forkæle dig selv, så bør du overveje dit eget negle startsæt. Når du bliver rigtig dygtig, kan du endda starte med at lave det på dine venner og familie.

Pæne negle siger meget om dig

Du kender garanteret 10 sekunders reglen. Hvis ikke får du den kort her. Man danner sit førstehåndsindtryk af nye personer inden for de første 10 sekunder. Hvis dit hår sidder ordentligt, dit tøj er pænt, dine sko og taske passer sammen, men dine negle er nedbidte, beskidte og generelt ikke særlig pæne, så kan det godt give et mindre godt førstehåndsindtryk. Men hvis dine negle også er pæne, og lakken sidder perfekt, kan andre og nye personer se, at du er seriøs omkring dig selv.

Lær neglen og dens funktion at kende inden du laver gel negle

Vores negle indeholder det man kalder keratinceller. Disse keratinceller kan tage skade, hvis man ikke passer ordentligt på sine negle. Flere eksperter fastholder at man skal passe godt på sine hænder og negle. Til dette bør du vaske dine hænder i en god og mild sæbe. Anvend gerne håndlotion og en negleolie. Når du anvender negleolie, passer du ekstra godt på dine neglebånd og negle. Inden du pålægger en gelenegl, skal din rigtige negl renses med sprit. På denne måde undgår du snavs og urenheder under din pålagte gelenegl. Er geleen ikke lagt rigtigt på, kan den ødelægge din negl.