Det er ikke enhver butik, der kan fejre 100 års fødselsdag. Det kan de snart i https://skindhuset.dk. Butikken har eksisteret siden 1926 og fylder altså rundt om nogle få år.

Hos Skindhuset kan du købe dyreskind og masser af tilbehør til skind, så du selv kan kreere nogle lækre skindprodukter. Ved du ikke så meget om skind og hvad det kan, så læs videre her. Vi ser på nogle eksempler på produkter i dyreskind.

Punge og tasker

En klassiker inden for skind er pengepungen. En pengepung i læder kan være et rigtigt lækkert stykke tilbehør. En pung, der er udført i kvalitetslæder, kan også holde i mange år.

Også tasker i forskellige slags skind kan være lækre. Der er uendelige muligheder for designet, og sammensætningen af materialer og farver kan være mere eller mindre dristig.

Skindtæpper

Et stykke lammeskind kan udgøre et smukt tæppe til boligen. Det kan pynte på gulvet eller gøre en stol ekstra blød at sidde i. Det kan give en blødhed og hygge til indretningen, men samtidig passe sammen med de nyeste designermøbler.

Lammeskind findes i mange former, typer og farver. Det kan være naturformet eller være syet sammen til en pude. Der er mange slags pels, så du kan vælge, hvad der bedst passer dig og din stil. Pelsen kan være lang og krøllet, bare lang eller måske kort. Farvemulighederne spænder også vidt. De naturlige farver går fra hvid til sort, men fåreskind kan også farves.

tæppe

Beklædning

Naturen har et formål med skind og pels. Det skal holde dyrene varme. Når dyrene ikke bruger deres skind længere, kan vi mennesker klæde os i det og holde os varme.

Prøv fx med et par hjemmesko i skind. Med sådan et par vil du ikke gå og fryse på tæerne. De er endda behageligt bløde at have på, da skind jo er bevægeligt.

Du kan også iføre dig handsker eller luffer og en hue i skind, når du skal udenfor. De danske vintre kan være ganske kolde, og vinden kan skære på ørerne og de bare fingre. Med hue og handsker i skind skal du ikke bekymre dig om det.

Interiør

Kan du lide at have en lammeskind til at dekorere i sofaen, kan du sagtens også få mere skind ind i din indretning. Hav fx et dådyrskind eller et zebraskind liggende på gulvet. Det giver et helt specielt pift til indretningen.

Elsker du bare skind, kan du anskaffe dig endnu flere ting i skind. Saml fx alle dine magasiner og ugeblade i en magasinholder af skind. Den vil ikke bare være praktisk, men også pynte i dit hjem.

Når magasinerne eller andet skal smides ud, kan det komme i en papirkurv i skind. Papirkurven er som regel svær at få til at se godt ud og passe ind med det andet interiør. En papirkurv i skind er dog noget smukkere at se på end fx en i plastik. Den kan ligesom magasinholderen være praktisk og smuk på samme tid.

Du kan holde stilen på kontoret og få papirkurven til at passe sammen med brevbakken, skriveunderlaget og dine kasser til opbevaring af diverse.