Mange mennesker har minder fra barndommen om at gå til en sport. I den forbindelse husker man typisk de stævner og turneringer, man deltog i, hvad end det var fodbold, basket, fægtning eller skak. De præmier, der uddeles ved sådan et arrangement, betyder meget for et barn.

Naturligvis kan medaljer, pokaler og emblemer også være relevante i seriøse turneringer for voksne eller andre sammenhænge, men her skal det handle om de glæder, et barn kan have ved at blive belønnet med præmier.

Stor symbolsk værdi

Medmindre turneringen er VM eller OL, og præmien er i ægte guld eller sølv, er det de færreste trofæer, der faktisk har en stor, økonomisk værdi. Nej, værdien er symbolsk og affektiv, det vil sige, værdien ligger i de minder, man har om, hvordan trofæet blev vundet.

Er du med til at arrangere et sportsevent eller andre former for turneringer, kan du finde emblemer til de deltagende på https://www.pokalbutikken.dk/special-opgaver/emblemer-og-pins/emblemer/. Et emblem er et eksempel på en billig præmie, som du kan have råd til at købe mange af, og på den måde give en til alle deltagende.

Der er dog også mulighed for at købe mere eksklusive medaljer og pokaler til de sejrende, og på den måde motivere alle til at gøre deres bedste. Et børne- eller ungdomsstævne handler naturligvis ikke om at lære børnene at hovere. Det handler om at lære, at når man arbejder hårdt, betaler det sig.

Derfor er det særligt vigtigt at belønne vinderne, så de får lyst til at kæmpe videre med deres disciplin, og også for at motivere de øvrige deltagere til at træne og øve sig, så de selv kan vinde i fremtiden.

sport

Alle skal have noget med hjem

Et spil er sjovest, hvis man tager det lidt alvorligt. Det er det, de store præmier kan være med til at motivere til. Hvis alle er lidt ligeglade, er der ikke meget ved spillet, hverken hvis man vinder eller ej.

Alligevel er det dog også vigtigt, at de børn, som klarer sig mindre godt føler, at deres indsats bliver anerkendt. I den sammenhæng kan det være godt med et flot emblem. Emblemerne kan specialdesignes til lige den sportsgren eller anden aktivitet, som turneringen drejer sig om.

Udover at være et skulderklap til alle deltagerne, er emblemet også smart for dig som arrangør, da det gør, at børnene og forældrene husker dit arrangement. Emblemet kan klæbes fast på tøjet, og på den måde kan det endda være, at barnet tager det på i skole eller lignende, så vennerne ser det, og andre kan få nys om dit stævne.

Det vigtigste er dog, at børnene har det sjovt. Med små individuelle præmier til alle kan du gøre dit, til at selv et nederlag bliver en smule positivt. Som barn er det nemlig en vigtig lektie at lære, at man ikke er uduelig bare fordi man ikke er den bedste til noget. Ikke alle kan jo ende som sportsstjerner, og for almindelige voksne mennesker er det også godt at vide, at man er værdsat.