I disse corona tider er der ikke udsigt til udlandsferie lige foreløbigt. Derfor må vi alle indstille os på at holde ferie i Danmark. Det skal du ikke være ked af, for Danmark har utrolig meget at byde på i sommerperioden.

Måske plejer du at rejse til udlandet, lige så snart sommeren kommer til landet. Så har du slet ikke oplevet at holde ferie i Danmark. Nu får du endelig chancen for at prøve det. Du kan prøve sommerhusudlejning, og leje et sommerhus, hvor du kan være med din familie. Hvis du elsker luksus, er det muligt at få sommerhuse med swimmingpools. På den måde får du nogle aspekter fra udlandsferien ind i din danske ferie.

Danmark har meget at byde på

Lyder et hyggeligt sommerhus som noget for dig? Du kan læse mere om sommerhusudlejning på ferieboligweb.dk. Her finder du et væld af lækre sommerhuse i Danmark, med de bedste beliggenheder.

Du bestemmer helt selv beliggenheden med sommerhusudlejning. Hvis du bor på Sjælland har du måske lyst til at bo i sommerhus i Jylland? Det er sjovt at komme lidt væk fra sin sædvanlige beliggenhed. Hvis du tager til en anden landsdel vil nogle ting virke fremmede for dig.

De lokale snakker på en helt anden måde, end du er vant til. Måske har de nogle nye lokale retter. Det er skægt at opleve disse små forskelle. Derfor bør du kigge mere på sommerhusudlejning i Danmark.

bondegård i dk

Hold en økonomisk ferie

Hvis du ikke har så mange penge at gøre godt med, er det rart at spare nogle penge på feriebudgettet. Hvis du holder en billig ferie, bliver der frigjort nogle penge i budgettet, som du kan bruge på alt muligt andet. Den absolut billigste ferie du kan holde, er på en shelterplads i Danmark.

Her kan du bo i de opsatte sheltere, eller tage dit eget telt med. Hvis du ikke har bil kan du tage bussen eller toget hen til en stor skov. Det er hyggeligst at bo på en shelterplads med en ven eller to. Det kan føles lidt ensomt, hvis du bor alene i den store skov. Ferie på shelterpladsen er en helt gratis måde at holde ferie på. Det eneste du skal betale, er billetten eller benzin, for at komme hen til shelterpladsen. Du skal dog have lidt campingudstyr i forvejen. Hvis du ikke har dette, findes der mange steder, hvor du kan købe det billigt.

En bæredygtig ferie

Når du holder ferie i Danmark, gør du faktisk en hel del for klimaet. Flysektoren er nemlig en af de mest forurenende sektorer. Når du sparer flyrejsen, støtter du ikke flysektoren. På den måde bidrager du ikke til at holde flyene kørerne. Så når du holder ferie i Danmark, er du med til at stoppe CO2 udledningen fra flyene. Måske kan det føles, som om din indsats blot er en dråbe i vandet. Her må du huske på, at din opførsel kan inspirere de mennesker omkring dig. Så måske er du med til at ændre på deres miljøforurenende vaner. Dette kan skabe en større bevægelse.