Skal du i gang med at bygge et nyt hus, eller står du med et andet vigtigt byggeprojekt, og skal have fat i en dygtig, kompetent og professionel entreprenør? Så skal du ikke lede længere, for Egerbyg vil kunne hjælpe med din opgave. Det gælder, uanset om det drejer sig om en renovering af badeværelset eller at bygge et helt hus fra grunden. Her kan man få hjælp til både store og små opgaver, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Du kan kontakte dem allerede i dag, og få en god snak og et uforpligtende tilbud.

Ingen opgave er for lille eller for stor

Der er mange fordele ved at vælge Egerbyg som entreprenør til opgaven. Ingen opgave er for lille eller for stor, og den form for entreprise, der tilbydes, afhænger af, hvor meget man selv ønsker at blive involveret i byggeprocessen. Der skelnes mellem tre ting: Fagentreprise, hovedentreprise og totalentreprise. Så uanset om man kun skal have løst en mindre opgave, som f.eks. af få skiftet vinduer, eller man ønsker en hel ny tilbygning, så er Egerbyg den rigtige til opgaven. Med totalentreprise menes der, at man samler flere fagområder under ét projekt. Det er især en fordel, når man skal lave en større renovering, og har brug for både tømrer, murer, elektriker, VVS ‘er, m.fl. Med en totalentreprise-løsning får man glæde af manges års erfaring og viden om byggeri og de udfordringer, der måtte opstå undervejs. Man får engagerede medarbejdere, der er kompetente, ansvarlige og tager ejerskab over opgaven. I det hele taget vil man opleve en engageret projektledelse, så man føler sig i trygge hænder. Det vil man også pga. den gode og omhyggelige kommunikation, hvor man føler sig inkluderet i hele processen. Selvom man med totalentreprise ikke selv styrer byggeriet, så er det vigtigt at være en del af processen. Man slipper bl.a. for selv at skulle lave projektbeskrivelser og tegninger, koordinere håndværkere og kontakte myndighederne samt administrative opgaver.

Egerbyg

Egerbyg hjælper med at holde styr på tingene

Der er også mange fordele ved at vælge Egerbyg som hovedentreprenør. Hvis der er tale om et mindre byggeprojekt, er det ikke sikkert, at det er nødvendigt med en hovedentreprenør. Men hvis der skal involveres flere faggrupper, så er det en god idé at få nogen til at styre slagets gang, og hjælpe med at holde styr på tingene. Det kan være en udmattende proces at renovere eller påbegynde et større byggeprojekt, især hvis man ikke har erfaring med det på forhånd. Derfor kan man vælge at lade Egerbyg stå for den daglige styring og koordinering mellem faggrupper som f.eks. murer, elektriker og tømrer. Så er man sikret en professionel håndtering, hvor faglighed og kvalitet virkelig sættes i højsæde. Da Egerbyg allerede har mange samarbejdspartnere, vil det også lette processen betydeligt, fordi man ikke skal bruge tid på at finde forskellige håndværkere til forskelige opgaver, og måske risikerer, at aftaler ikke bliver overholdt. Det er nemmere, når tingene overordnet styres fra ét sted. Det kommer man ikke til at fortryde.