Nærmer den kommende ferie sig dag efter dag, og du aner stadig ikke hvad den skal bruges på? Skal det være i familiens sammenkvæm? Leder du efter en aktiv ferie eller vil du hellere spise en is i en af byens kiosker? Hos Silkeborg Camping, der med 4 stjerner placeres som en del af Danmarks bedste campingpladser, kan du i grønne omgivelser holde en pause fra hverdagens mange trængsler og nyde en ferie med brug af pladsens mange tilbudte aktiviteter, den smukke natur og seværdighederne rundt i byen.

Nyd en ferie i naturskønne omgivelser.

Silkeborg Camping er placeret i centrum af Danmarks outdoor hovedstad, nemlig Silkeborg. Med udsigt og gåafstand til smukke, naturrige omgivelser som f.eks. naturstien, der løber mellem Horsens og Silkeborg, og både Langsø og de smukke Silkeborg søer, er der masser af muligheder for at finde på noget underholdende udendørs. Du kan leje en kano, kajak eller mountainbike skulle det blive nødvendigt. Er du interesseret i at tage din næste campingtur til Silkeborg Camping? Så kan du læse yderligere på https://www.bryrupcamping.dk/

For dig der er klar på en aktiv ferie.

Hos Silkeborg Camping er der tilbud på en række af spændende muligheder for at få en aktiv ferie i de naturskønne omgivelser, uden at gå på kompromis med en god, hyggelig ferie fyldt af afslapning og afstresning. Bl.a. kan man tage en kajak eller kanotur over de smukke silkeborgssøer, leje en mountainbike fra campingstedet og tage en tur gennem Bryrups smukke natur. Måske er det en vandretur mellem Horsens og Silkeborg der tilpasser sig dig allerbedst. Eller at nyde brug af f.eks. campingpladsens tennisbane, minigolf eller badelandet. Uanset hvad, skal du nok få fundet noget der tilpasser sig lige præcist dig. Og skulle du være interesseret i blot at slappe af, så er det også muligt på din camping ferie.

Børnefamiliens campingtur.

Silkeborg Camping sætter en række af sjove og underholdende tilbud til rådighed til de yngre, særligt i sommerferien hvor der både er mulighed for hesteridning, trylleshows, hoppeborge, snobrød ved bålet og mange andre ting. Der høres også en udfordrende og sjov legeplads og et badeland med til campingferien, der netop kan friste de yngre dele af familien og samtidigt holde dem beskæftigede mens du og de andre forældre slapper en smule af. I sommerferien er der for den aktive familie mulighed for at tilvælge AKTIV-familiepakke hvor man kan få lejen af nødvendigt udstyr med i prisen på sit ophold, hvilket er effektivt for dem der gerne vil ud og prøve flere ting.

Nyd den traditionelle camping, eller book en villa.

Silkeborg Camping er en del af eliten af Dansk Camping, så du skal ikke bekymre dig for manglende kvalitet når du kommer forbi. Pladsen lægger i centrum for naturskønne omgivelser, som kun gør ferien endnu smukkere.
Der tilbydes den traditionelle campingferie, hvor du kan slå et telt op eller bo i en campingvogn. Skulle det ikke interessere, så er der også mulighed for at booke sig ind på et villatelt eller i en hytte.