Synes du også, at det kan være svært at finde motivationen til at træne? Så er det helt sikkert ikke noget, du er ene om. Hvordan er det lige, at der er nogle, der bare finder det så nemt? Er det bare noget, de gør?

For mange handler det faktisk om, at man skal lære det. Det kan du læse meget mere om i denne artikel.

Du skal gøre det, fordi du gerne vil

Det kan lyde som en hård pille at sluge, hvis man er én af dem, der faktisk virkelig bare træner for at få resultater. Der er jo nogle, der træner, fordi de bare elsker synet af en sixpack, og selvom der ikke er nogen i vejen med det, så kan det altså godt gå hen og blive en smule uholdbart i længden. Hvis du derimod finder motionsforme, som du oprigtigt synes, der er sjove, så har du meget bedre vilkår for at have succes med din træning.

Meld dig ind i et træningscenter

Det kan også være, at du bare ikke har trænet på den rigtige måde endnu. Måske du skal finde et motionscenter, der er tæt på der, hvor du selv bor? Det kan f.eks. være, at du leder efter træning på Østerbro – men du ikke har haft held endnu? På https://www.energii.dk/ kan du se mere om denne form for træning på Østerbro. Har du andre bekendte eller venner, der bor i nærheden, kan i sammen tage til træning på Østerbro.

Træn med en ven

Dette får os let og elegant hen til det næste punkt, der handler om, at det kan være en fordel at vælge at træne med en ven. Det er nemlig som om, at der er mange af os, der har langt nemmere ved at skuffe os selv, end vi har det med at skuffe andre. Det kan være sværere at springe fra sin træningsaftale, hvis man ved, at man har en veninde, der står og venter.

Overvej en personlig træner

Det er også dette, som en personlig træner kan være med til at gøre for dig. Hvis du ved, at du har en person, som der står og venter på dig, så kan det nok være, at det bliver lidt nemmere at komme ud ad døren og afsted. Mange har heller ikke lyst til at skuffe deres personlige træner, og det kan hjælpe som en ekstra motivation, selvom det jo egentlig i sidste ende er en selv, som man ender med at skuffe.

Du må ikke falde i alt-eller-intet fælden

Hvis der er én fejl, som man ser rigtig mange begå, når det kommer til træning, så er det, at de starter med at træne helt vildt, hvorefter de efter noget tid mister motivationen, fordi det har været for hårdt. Men det er langt bedre, hvis du har mulighed for i stedet for at starte en smule mere stille op, og så er der bedre chance for, at din træning holder i det lange løb!