Rigtig mange mennesker har blomster eller potteplanter i deres hjem. Nogle har det som pynt, hvor andre mere har det, fordi de og deres grønne fingre trives med at have naturen omkring sig.

Uanset hvad kan der dog komme et tidspunkt i et individs liv, hvor det ikke er lige så praktisk at have planter og blomster placeret alle steder i hjemmet. Det kan for eksempel være meget uhensigtsmæssigt at have planter placeret på gulvet, hvis familien lige pludselig bliver udvidet med et kæledyr eller småbørn. For desværre er det sådan, at rigtig mange blomster og planter er giftige for dyr, og børn har bestemt heller ikke godt af at spise disse.

Hvad er en blomsterstander?

Når livet tager en drejning, og der tilføjes kæledyr og børn til familien, kan det være nødvendigt at tage på udkig efter en blomsterstander, således blomster og planter kan være på afstand fra nysgerrige børnehænder og destruktive hvalpebid. Men hvad er en blomsterstander egentlig?

Meget simpelt er en blomsterstander en opsats, hvor blomsten eller planten får sin helt egen forhøjet placering i hjemmet. Det betyder ikke blot, at der kommer mere fokus på naturens små gaver, men ligeledes får opsatsen disse op på et niveau, hvor børn og hunde er udenfor rækkevidde.

Selvom standeren kan være en hjælp for de nybagte (hunde)forældre, er der også mange, der simpelthen blot investerer i disse af indretningsmæssige årsager. Det er nemlig blevet moderne, at man på kreative måder dekorerer ens hjem med naturens farverige blomster og planter.

Blomsterstandere i en række forskellige designs

Fordi blomsterstandere netop er kommet på mode, kan det ikke komme som et chok, at de findes i en række af forskellige designs, der ebber kreativitet. Nogle af disse designs kan du se på https://hemmingseninterior.dk/collections/blomsterstandere.  Her er det blandt andet sådan, at man kan få standere i bæredygtige designs, men lige såvel kan man få dem i et væld af forskellige materialer og farver. På den måde er man næsten hundrede procent sikker på, at man kan finde en, som passer lige præcis ind i ens eget hjem.

Dog er det også kun ens egen kreativitet, der sætter grænserne for, hvad standeren kan bruges til, fordi den behøver ikke nødvendigvis kun at være til planter eller blomster. Den kan også bruges til meget andet.

Er blomsterstanderen den bedste løsning?

Blomsterstanderen kan meget vel være en god måde at skabe dimensioner i ens hjem, samt kan det være en effektiv måde at holde giftige planter væk fra familiens mindste.

Dog kan det være værd at kigge på, om sådan noget som en hængende blomsterskjuler i nogle tilfælde er en bedre løsning. Det er jo desværre sådan, at når baby eller hvalp bliver lidt større, har vedkommende muligvis styrken til at vælte blomster og stander til jorden, hvorfor den ikke længere bibeholder den tiltænkte effekt.

Skulle man derimod få diverse planter og blomster op at hænge, er der vist næsten ikke noget, der kan stoppe skjuler og plante fra at blive, hvor de hænger.