BCAA er et proteintilskud som er meget populær blandt folk der træner. Proteintilskuddet indeholder særlige aminosyrer, som er med til at give dig et godt resultat i forhold til muskelvækst. Ifølge studier er der mange mennesker som får mere ud af at bruge BXAA i forhold til andre proteintilskudsprodukter, hvilket er en af grundene til, at der er stor efterspørgsel på det. Mange produkter indeholder i dag BCAA, men er det pengene værd at købe produktet i forhold til træning? Det finder du kun ud af ved at afprøve det i en periode. 

Hvad er BCAA tabletter? 

BCAA står for betegnelsen Branch Chained Amino Acids, og består af aminosyrerne Leucin, Isoleucin og Valin. Tilskuddet kan købes i forskellige udgaver alt efter hvad du er til. Det vil sige, at du både kan købe det som BCAA tabletter, pulver eller læskedrik. Hver enkel aminosyre spiller en central rolle i forbindelse med træning og muskelvækst. Leucin er den aminosyre som er mest interessant for sportsudøvere, da den er medvirkende til at simulere proteinsyntesen. Isoleucin er med til at øge musklernes optagelse af glukose, imens Valin også er medvirkende til en bedre muskelvækst.  

Derfor skal du netop købe dette produkt 

BCAA-produkter er især velegnede til personer, der ikke indtager nok protein dagligt. Det kan f.eks. være mennesker som slet ikke spiser kød. De fleste mennesker får dækket deres daglige proteinindhold og har dermed ikke brug for ekstra protein i form af tilskud. Der er mange som undrer sig over hvorfor folk vil bruge penge på BCAA-produkter, når de tre aminosyrer indgår i daglige fødevarer som f.eks. mælkeprodukter og æg. Den helt store fordel ved BCAA i forhold til andre proteintilskudsprodukter er, at BCAA indeholder færre kalorier. Dette er en stor fordel hvis folk træner intensivt for at opnå et vægttab.  

Tabletterne er populære 

Det er meget forskelligt hvordan folk vælger at indtage BCAA, da det kommer an på hvad den enkelte person bedst kan lide. Ifølge spørgeundersøgelser foretrækker mange BCAA-tabletterne, da du nemt kan sluge pillen imens du drikker vand. Du kan købe tabletterne hos mange forhandlere. Du skal være opmærksom på at det er forskelligt hvor mange tabletter der er i de enkelte glas. Derfor kan det være en god ide at du sammenligner mængde og pris således, at du køber det produkt, hvor du får mest for pengene.  

Når du skal finde det rette mærke  

Af mærker kan du f.eks. købe Myprotein BCAA, Bodylab BCAA og mange flere. Hvis det er første gang du skal købe BCAA tabletter, så kan det være en jungle at vide hvor det er bedst at købe produktet henne. På google kan du læse dig frem til hvor andre køber deres produkter, samt hvorfor de netop vælger den pågældende leverandør. Danskerne er generelt gode til at anmelde alt imellem himmel og jord på internettet, så du kan med garanti kun blive klogere. Prismæssigt er det forskelligt hvad BCAA-tabletter koster, da det bl.a. afhænger af hvor mange der er i glasset. Priserne kan variere alt fra 100 kr. til 300 kr. Du kan være heldig at finde tabletterne til en billigere pris indimellem. Hold øje med hjemmesiderne, så du ikke går glip af et godt tilbud.