Der kan være mange grunde til dårlig søvn. Der er stor forskel på, hvor svært det er, at gøre noget ved det. Bekymringer omkring dine elinstallationer, er en af de grunde til dårlig søvn, som det er overraskende nemt at få på plads. Det kræver blot et el eftersyn. Sådan et kan du hurtigt bestille hos https://reel-installation.dk/ 

Hvad er et el-eftersyn? 

Når du får lavet et el eftersyn, kommer der en elinstallatør ud til din bolig eller dit erhvervslokale, og gennemgår dine installationer for fejl og mangler. Det er f.eks. din eltavle og dine stikdåser. Fagmanden benytter egne tekniske værktøjer, og eftersynet er som udgangspunkt helt uden påvirkning af dit hjem, med mindre andet aftales på forhånd. Det eneste der er anderledes, når installatøren er gået, er din viden omkring status på el i din ejendom.  

Viser eftersynet, at der er mulighed for forbedring af dine installationer, kan du aftale yderligere med installatøren på stedet.  

Hvordan vælger jeg den rigtige elinstallatør til at lave mit el eftersyn? 

Geografi er naturligvis en faktor. Det nytter ikke noget at finde verdens bedste el-installatør i Ålborg, hvis du holder til i Hvidovre. Så led efter en fagmand i dit nærområde.  

Som med så mange andre former for service, så handler et el eftersyn om tillid. Det er vigtigt. at du har tillid til at installatøren, gør et godt stykke arbejde, og ikke kræver overbetaling. Se om du kan finde referencer fra firmaet, f.eks. på deres hjemmeside, eller på sider, som specialiserer sig i anmeldelser, som f.eks. Trustpilot. Se også på hvor meget erfaring firmaet har og hvor længe det har eksisteret.  

Det er også en god ide at tjekke, hvordan du vil blive afregnet. Er det en samlet pakke, eller er det timeafregning? Hvis det er det sidste, hvordan bliver timerne så regnet ud. Det kan f.eks. være via elektronisk tidsregistrering og satellitovervågning af installatørernes biler. Det er mere pålideligt end menneskelig hukommelse og håndskrevet tidsregistrering.  

Hvordan bestiller jeg et el eftersyn? 

Det er forskelligt fra firma til firma. Det er så godt som altid en mulighed at ringe eller sende en mail, men flere steder kan du nu booke eftersynet direkte på en hjemmeside. Det giver nemt og hurtigt overblik, både for dig og for fagmanden. Har du spørgsmål inden bookning kan du også bede om at blive ringet op, så du ikke selv skal hænge i telefonen.  

Hvad får jeg ud af et el eftersyn? 

Det kommer helt an på den nuværende tilstand af dine installationer. Der kan være rigtigt mange penge at spare ved at få styr på el i din ejendom. Det som du altid vil få ud af eftersynet, er ro i maven, og tryghed i at du ved, at dine elinstallationer ikke er til fare for dig, din familie og din ejendom. Eftersyn er ikke kun for private. Også virksomheder vil have gavn af en gennemgang. Der er bekymringer nok. Få den her af vejen. Bestil et el eftersyn i dag.