Har du brug for en stabil strømkilde et sted, hvor du ikke er garanteret stabil strøm? Så skal du anskaffe dig en generator. Med generatorer er du sikret at kunne gennemføre dine aktiviteter i alle tilfælde.

Hvad er en generator?

En generator er en maskine, hvor bevægelse omdannes til energi. En generator kan du stille rigtig mange steder, og bruge i rigtig mange funktioner.
Du får med en generator en strømkilde, som du vil kunne bruge i mange situationer, hvor der ikke er adgang til normale strømkilder. Ofte kører en generator på benzin eller diesel, så det skal du naturligvis havde adgang til.

Også til nødstrøm

Rigtig mange steder er der brug for, at have en backup til hvis den normale strømforsyning af den ene eller den anden grund forsvinder. Det kan du få ved en generator, som dermed kan træde til i nødstilfælde. Dette kan blandt andet være steder, hvor essentielle funktioner kører. Måske et serverrum der er kernen i hele din virksomhed, måske på et hospital hvor de gælder liv eller død eller måske på en byggeplads hvor strøm hele døgnet rundt skal være tilgængeligt. Eller det kunne være rigtig mange andre steder.

strøm

Virksomheden Granzow

Granzow A/S er en førende leverandør i Danmark på en lang række udstyr til blandt andet pumper og trykluft. Virksomheden blev startet helt tilbage i 1935 af Ernst Granzow, der havde øje for god markedsføring. Virksomheden har dermed store traditioner, som de er bevidste om, men er samtidig en moderne virksomhed, der møder moderne krav. Der er hos Granzow A/S blandt andet fokus på energioptimering i forhold til miljøet, og det er ikke tilfældigt at grøn er virksomhedens farve. Granzow producerer blandt andet en række generatorer fra JCB, der matcher langt de fleste krav.

Generatorer fra JCB

JCB er et britisk mærke af generatorer, som altså sælges i Danmark via Granzow A/S. Der er tale om et markedsførende mærke og kvaliteten er garanteret. JCB bliver forhandlet over hele verden, har leveret flere hundredetusinde løsninger, og man får altid en fuld pakke i topklasse.

I alle størrelser

Det er et meget bredt udvalg af generatorer fra JCB, som forhandles i Danmark via Granzow A/S. Der er løsninger fra helt små behov til rigtig store behov. Og det gode er, at generatorerne fungerer modulært. Altså du kan bygge videre på den første løsning, som du vælger, og derefter tilkøbe efterhånden som behovet stiger. Fantastisk fleksibelt.

Lavt støjniveau

Det er rå ydeevne, der findes i generatorerne fra JCB. De er designet med et robust ydre, og har rigtig lang levetid. De er beregnet til at kunne klare at blive rykket rundt, og nemme at komme til at servicere. Men samtidig har de virkelig et lavt støjniveau, så de kan bruges stort set alle steder uden at de generer.

Altid lagerførende

I øvrigt er de altid lagerførende med JCB. generatorer hos Granzow A/S. Så hvis du står og har problemer, så er det bare at ringe, og få styr på din situation om strømforsyning.