Mange siger at man ikke kan lære en gammel hund nye tricks, og bruger denne argumentation til at forklare hvorfor man ikke kan påbegynde nye sportsgrene når man er velvoksen. Det kan godt være at det er lettest at lære nye ting når man er ung og adret, men hvem siger man behøver at være verdensmester for at have det sjovt? Det kan også være at du er ung og leder efter en ny sport at mestre? Lige meget hvor gammel eller ung du er, så er det fantastisk at starte på en ny sportsgren.

Kom nemt i gang med gode fjerbolde

Et forslag til en sport som du kan komme i gang med er badminton. Denne sport er nem at komme i gang med, fordi man kan tage spillet i sit helt eget tempo. Du kan tage en med under armen som også er nybegynder, og i kan øve jer i blot at holde fjerbolden i luften så længe som muligt. Fjerbolde er noget af det mest grundlæggende og vigtige udstyr når man skal i gang. Anskaf dig et par fjerbolde og en god ketcher, enten nyt eller brugt. På sport-net kan du finde tournament fjerbolde som er certificerede og godkendte til brug ved turneringer.

fjerbolde

Sådan er reglerne for badminton

Som du nok allerede ved, handler badminton hovedsageligt om at holde fjerbolden væk fra at ramme ens egen banehalvdel, og om at slå fjerbolden ned på modstanderes bane. Man kan enten spille single eller double, og reglerne for at serve afhænger af hvilken variation af spillet man har at gøre med. Banen er malet op med streger, og der er indre og ydre streger. De inderste bruges til at bestemme banen i single, og de yderste bestemmer banen ved double spil.

Træt af at gå tur? Så prøv at ro

Et andet forslag til en sport som du kan prøve er roning. Mange har for tiden nydt godt af deres daglige gåture, men disse kan blive kedelige. Det er godt at have forskellige måder at komme ud og få sin luft, og når man er på vandet så har man en anden oplevelse af naturen. Hvis du bor i et område med søer eller åløb, så kan du finde ud af om din by har en roklub. Hos en roklub får du instruktion i hvordan du ror sikkert, og du kan lære hvordan du kan redde andre hvis de falder i vandet.

Køb nyt eller brugt sportsudstyr

Lige meget om man skal købe nye fjerbolde eller en ny kajak, så kan man altid overveje om man vil købe nyt eller brugt. Fordelen ved at købe brugt er jo at det ofte er en hel del billigere end at købe nyt. Hvis man køber større ting, kan det være en fordel at købe nyt hos en butik som giver dig garanti på produktet som du køber. Også fjerbolde kan med fordel købes nye, så man ved at de flyver som de skal. Ketchere har forskellige specifikationer som man kan sætte sig ind i, og det kan være en fordel at have garanti hvis man køber en lidt dyrere ketcher.