Det er ikke nogen hemmelighed, at det pludselig er blevet mere besværligt at færdes i det offentlige sådan, som vi tidligere har gjort. Det betyder, at der er mange ting, der er blevet meget mere begrænsede, og det kan i nogle tilfælde være med til at sætte en stopper for den fornemmelse og den følelse, som vi før i tiden følte os omgærdet af, når vi befandt os for eksempel i et spabad.  

Er det også noget, som du ikke så tit gør brug af længere? Og savner du derfor det velvære, der er forbundet med hele spa-konceptet? Så er der heldigvis en anden mulighed for dig. 

Få fat på de få ting du behøver, som for eksempel bløde håndklæder  

Dette er nemlig noget, som der er mange, der holder af. Det er en form for hverdagsluksus, og dermed er det selvforkælelse på rigtig højt plan. Og det er noget, som der er mange af os, der kan have behov for at lade os forkæle med i en hverdag, hvor der til tider er lidt for travl, og hvor det ikke altid er os selv, vi prioriterer.  

Hvis det er noget, som du synes, der lyder spændende, så skal du bare finde de bløde håndklæder, som du kan finde online på en side som: https://bohobeach.shop/, duftlysende, olierne, cremerne, et glas vin og den gode musik frem. 

Nyd en afslappende spa-dag hjemme hos dig selv 

Når du har alle disse ting parate, handler det bare om, at du skal sætte noget tid af til dig selv og til at forkæle dig selv, for med de få ting kan du skabe den helt perfekte spaoplevelse i dit eget hjem. Det betyder, at du kan nyde alt den afslapning og ro, der er forbundet med netop spa, uden at du forlader dit hjem. Og derfor er der ingen grund til, at du lader dig begrænse eller går på kompromis. 

Luk øjnene og slip for en stund alle dine bekymringer  

Start med at skænke dig selv et gals iskold vin, tænd for den rolige musik og de duftende lys. Skru gerne lidt ned for lyset og smør nogle lækre masker og cremer ud i dit ansigt. Sørg for at massere dem godt ind i huden og tag dig tid til virkelig at mærke, hvordan din hud tager imod de mange plejende produkter og sunde olier. Læn dig også tilbage i badekarret med det varme vand og tillad dig selv at lukke øjnene for en stund og ikke bekymre dig om, hvad du ellers skal nå den pågældende dag. 

Skær ikke ned på den energigivende luksus i hverdagen  

Har du ikke et badekar, så lad dig et lækkert fodbad og en skål med skønne olier til dine hænder. Sæt dig godt til rette i en blød stol og nyd da den samme skønne fornemmelse af abosoul og ren velvære. Der er således ingen grund til at skære ned på den luksus, som før har været med til at give dig energi i hverdagen, du kan nemlig stadig opnå præcis den samme følelse i dit eget hjem.