Kan du også huske glæden ved en kold øl på en festival med vennerne? Eller har du prøvet at være til den der fede personalefest, hvor chefen vandt en del point på at have lejet et fadølsanlæg? Uanset om det er til fodboldkamp, festival eller noget ganske andet, så vil de fleste nok være enige i, at der bare er noget ganske særligt over en kold fadøl. Heldigvis er der ingen grund til, at den særlige følelse skal være forbeholdt forskellige mere eller mindre offentlige arrangementer. Det er nemlig muligt at købe et mindre fadølsanlæg til brug hjemme, og du kan altså hurtigt gøre din næste hyggeaften med vennerne en del mere festlig.  

Skru op for din næste fest 

Når du skal investere i et fadølsanlæg til hjemmet, er der et par ting at tænke over. Du skal bl.a. overveje om du vil have en eller to haner, og om du vil have anlægget uden eller med luftkompressor, hvor du ikke skal tænke på kulsyreflaske. Alle disse ting kan du dog læse mere om på https://tapshop.dk/, hvor du finder de skarpeste priser og ikke mindst et firma med mere end 20 års erfaring. Hvis du ved, at du har meget tørstige venner, er der altså heller ingen grund til bekymring. Hos tapshop kan du nemlig finde et anlæg, der kan levere op mod 90 liter fadøl i timen. I den anden ende af skalaen finder du Pygmy 25 fadølsanlægget, som kan levere op til 30 liter øl i timen fra en hane. Der er altså mange muligheder, for at finde lige præcis det anlæg, der passer til dine behov. Du finder også et stort udvalg af ”plug-n-play” kølere, der kommer med indbygget luftkompresser. Du tilslutter altså bare din fustage, og så er du lynhurtigt klar til at skænke lækre kolde drikkevarer, som med garanti vil forsøde din aften.  

Stadig i tvivl? 

Det kan være svært at beslutte sig, når man skal vælge det rigtige fadølsanlæg, og det er endnu en god grund til at vælge tapshop.dk. Tapshop ejes af freetap Aps, som har mere end tyve års erfaring i branchen. Over 1000 fadølsløsninger er blevet installeret af freetap, og du kan altså stole på, at tapshop ved hvad de laver. Du er selvfølgelig også velkommen til at skabe dig et overblik på deres webshop, hvor du i ro og mag kan studere det store udvalg. Du finder også udførlige guides til deres produkter, alt i udstyr og tilbehør, og måske bliver du også fristet af nogle af deres andre gode tilbud. Uanset om du handler som privatperson eller med et firma, så står tapshop klar til at hjælpe. De kan også hjælpe med skræddersyede set-ups, hvis du f.eks. står for at planlægge den næste store fest på arbejdet. Du får selvfølgelig nogle af landets bedste priser, fri levering og naturligvis to ugers fuld fortrydelsesret. Det kan altså næsten ikke blive meget nemmere at gøre den næste fest til et ordentligt brag af et arrangement.