Hængekøjen er en velkendt sommergæst i de danske haver. Det behagelige afslapningsredskab er en Sydamerikansk tradition, som har sin oprindelse hos de indfødte folkeslag. I lande såsom Mexico og Brasilien er det almindeligt at sove i hængekøje om natten året rundt.

Hængekøjen giver ikke kun behagelige og ergonomiske liggepositioner. Den kan også bruges til at give interessante farver og dimensioner som en del af din indendørs indretning. Tag køjen med indenfor, når sommeren går på held, og behold sommerens stemning og farver indendørs. Find et bredt udvalg af hængekøjer på https://www.haengekoje.dk/.

Nordisk indretning med en smule sydlig stil

Giv din bolig et venligt og åbent udtryk med traditionelle sydamerikanske farver. Den nordiske indretningsstil er på verdensplan kendt som ren, naturlig og minimalistisk. Nordens indretningsstil kan nemt arbejde sammen med sydlige udtryk. Find en hængekøje, som passer ind i dit hjem online.

Hold fast i sommerens varme fornemmelser med en farverig hængekøje. Køjen pynter en hel del, og den kan bruges til afslapning med en god bog eller foran tv’et. Køjen kan bruges til indendørs afslapning, og hængende dimensioner kan være en sjov måde at skabe et kreativt udtryk. Der findes hængekøjer i forskellige længder og bredder, så du kan finde den, som passer bedst ind i dit rum.

hængekøjestol

Find den rigtige type køje til dig og din stil

Der findes to primære traditionelle stille i hængekøjer. Den Mexicanske hængekøje er vævet i bløde tråde af bomuld eller nylon. Denne type køje kan strække sig en hel del i bredden, og den bløde konstruktion giver utrolig komfort til afslapning. Når du først har lagt dig ned i en Mexicansk køje, får du lyst til at blive liggende!

I stedet for vævede tråde anvender den Brasilianske stil lækkert og stærkt bomuldsstof. Den Brasilianske hængekøje er på nogle måder stærkere end den Mexicanske variation. Det kraftigere bomuldsstof gør køjen fra Amazon-landet, Brasilien til et rigtigt godt valg, hvis du har børn, som elsker at lege, gynge og snurre rundt.

Begge af hængekøjernes stilarter har forskellige fordele. Den Mexicanske type kombinerer ekstra komfort med et let og elegant udseende, grundet den fine net-agtige konstruktion. Den Brasilianske modpart er et mere slidstærkt alternativ som er perfekt, hvis man ønsker en hængekøje, som kan holde til leg og en hel del slid.

Brug for eksempel den Brasilianske køje til at gøre indretningsstilen på børneværelset ekstra sjov. Lad børnene selv pynte køjen med hyggelige puder og bløde bamser. Den kan bruges som legeredskab, og senere til at tage en tiltrængt lur. Der er mange Brasilianske hængekøjer med ekstra areal i bredden, så der også er plads nok til barnets legekammerat.

Vælg den Mexicanske hængekøje, hvis du leder efter udsøgt komfort og et elegant udseende, som kan være med til at skabe et kreativt og afslappet udtryk i hjemmet. Køjen kan bruges i dagligstuen, når vejret bliver for koldt til udendørs afslapning. Uanset hvilken type køje du vælger, får du mange sjove og alternative indretningsmuligheder, som gør dit hjem mere afslappet og farverigt.