Ethvert forhold har op og nedture. Det kan slet ikke undgås. Det perfekte match findes simpelthen ikke. Der vil altid være kanter som skal slibes. Nogen gange går processen helt i kludder. Du kan vælge en parterapeut – The Praxis. Bor du i København eller omegnen er The Praxis et godt sted at hente hjælp. En parterapeut kan se alt det som er blevet sløret for jer. I kan måske slet ikke finde vejen tilbage til det gode forhold, uden en dygtig parterapeut. 

Parforhold passer ikke sig selv. Ting løser sig ikke ved at man ikke taler om dem. Samtalen kan være blevet stum fordi der er kludder i forholdet. The Praxis har en parterapeut som helt sikkert kan hjælpe samtalen i gang igen. En terapeut kan sammen med jer kludre forholdet ud igen. I kan sammen finde en ny vej at gå på.  

Der er hjælp at hente 

The Praxis er et veldokumenteret sted hvor du trygt kan henvende dig. Få en terapeut som har en kemi der passer til jer. Hjælpen består af samtale. I har brug for at lære at tale med hinanden igen. Uanset om forholdet rent faktisk skal dø, eller ej, så er der vigtige ting I skal have talt igennem. En god parterapeut er den bedste hjælp I kan få. En god parterapeut får sat gang i den svære samtale. I lærer at lytte rigtigt og at tale sammen på en måde så I får sagt det I mener. Jo, det kan gøre ond. Der kan komme sandheder frem som I ikke var klar over fandtes. Utroskab, gammel flirt, hemmelige lyster og drømme. Ting som I bare ikke har fået fortalt hinanden, men som har betydning for jeres forhold i dagligdagen. Det er ikke altid kæmpe store problemer, men bare små usagte ting. Det er en del af processen. I bliver ikke overladt til jer selv, med nye sandheder. I får hjælp til at håndtere dem. Uanset hvad de handler om, så har en parterapeut hørt det hele før. Det er hårdt arbejde, men i sidste ende er det, det hele værd. I kan kun vinde. 

Parterapi er for alle 

Parterapi er ikke en skamfuld falliterklæring. Tværtimod er det en erklæring om at I gerne vil jeres forhold og jeres fremtid sammen. En god parterapeut kan hjælpe jer. Uanset hvem I er og hvilken baggrund I har, så kan en parterapeut helt sikkert hjælpe jer. På linje med det at gå til psykolog er skammen slettet. Du er ikke sindssyg bare fordi du går til psykolog. Du er heller ikke svag bare fordi du går til parterapi. Stærke mennesker vælger at gøre noget ved deres problemer, frem for at tie dem til tavshed. Om I er unge eller gamle, betyder ikke noget. Alderen på forholdet har heller ingen betydning. Parterapi er for alle der har brug for det. Et gammelt forhold har lige så meget ret til terapi, som et sprit nyt forhold. Tal mere med hinanden i hverdagen og få hjælp af en god parterapeut.