Bryllupsdagen er én af de allerstørste dage i de fleste kvinders liv. Mange kvinder har drømt om denne dag, siden de var små piger, der legede bryllup med deres dukker og bamser. Hvis alt går vel, er det ovenikøbet også en dag, som man kun oplever én gang i livet. Derfor skal alt være i orden på den store dag, og det gælder ikke mindst bruden. Dette er dagen, hvor alles øjne hviler på dig, og du må derfor gerne gøre lidt ekstra ud af dig selv. Herunder får en du guide til, hvordan du bliver klar til den store dag fra inderst til yderst. 

Gå ikke ned på dit brudelingeri 

Langt de fleste tænker mest på brudekjolen, når de går i gang med planlægningen af deres store dag. Og det er der bestemt også god grund til, for alles øjne vil hvile på dig i din smukke kjole. Der er dog også nogle andre beklædningsgenstande, som man ikke skal negligere til brylluppet, og det er brudelingeriet. Synet af dig i dit brudelingeri er forbeholdt din nye ægtemand, men det gør det bestemt ikke mindre vigtigt. Når du køber brudelingeri, skal du have kjolens udskæring med i tankerne. Lingeriet skal nemlig helst ikke være synligt under kjolen. Hvis du har lidt deller og håndtag, som du er ked af og gerne vil skjule, kan du med fordel investere i en corsage. Den får nemlig maven til at se slankere ud, og du vil måske føle dig mere veltilpas i din kjole på denne måde. Husk desuden at købe trusser, der både er pæne og behagelige. Der er ikke noget værre end trusser, der sidder dårligt, så man skal rette på dem hele tiden. Hvis du gerne vil se lækker ud og samtidigt passe godt på miljøet, kan du med fordel investere i bæredygtigt brudelingeri. Hos Underprotection kan du finde et stort udvalg af brudelingeri i bæredygtige materialer som genanvendt nylon og økologisk bomuld. 

Få styr på hår, makeup og negle 

Brudekjole og brudelingeri er dog på ingen måde det eneste, du skal have styr på inden den store dag. På denne dag er du i fokus, og der vil blive taget en masse billeder af dig og din nye ægtemand. Derfor skal dit udseende helst sidde lige i skabet. For at være sikker på, at du er så smuk som overhovedet muligt, bør du overlade hår, makeup og negle til professionelle. Book en tid hos din foretrukne frisør i god tid, så I også kan nå at mødes og planlægge dit hår i god tid før dagen. Lad endelig også en professionel om at lægge din makeup. Du vil uden tvivl ærgre dig resten af livet, hvis man kan se din foundation kant eller andre fejl i makeuppen på alle billeder. Når du er i gang med den helt store omgang, bør du heller ikke gå ned på neglene. Få en tid hos en negletekniker, der kan gøre dine negle smukke til den store dag.