Mange danskere og unge generelt søger under deres uddannelse om at komme i praktik og få en god portion erfaring indenfor deres felt. Dette kan være en rigtig god måde at vise en kommende arbejdsgiver at man er god til sit fag, og har masser af gå på mod. Det er derudover også en måde man som studerende kan se, om netop det felt man er indenfor faktisk er noget for én. Det kan altså både hjælpe den studerende med at finde sin niche og arbejdsgiverne om at få nye medarbejdere der har erfaring og har prøvet noget inden for sit felt. Eksempelvis kan man som sygeplejerskestuderende tage i udlandspraktik, og se hvordan man arbejder med medicin og pleje i andre lande. At være sygeplejerske i udlandet, kan altså være en måde for studerende at komme ud og rejse, opleve kultur og andre mennesker samt få en helt fænomenal erfaring. 

Masser af erfaring 

Som sygeplejerskestuderende kan du gennem dit studie tage et praktikophold som sygeplejerske i udlandet. Du kan rejse med bureauet Trymedics som igennem mange år har samarbejdet med afrikanske sygehuse. Du kan altså trygt rejse med Trymedics, som sørger for et sted at bo, og et godt sted for dig at praktisere medicin. Du vil få langt mere erfaring i Zanzibar eller Uganda, end hvis du tager et praktikophold i Danmark. Dette sker fordi du i Afrika bliver givet langt mere ansvar, og får lov til at være helt tæt på både operationer, fødsler og alt der i mellem. Du skal altså være klar til at tage fat, og ikke være bange for at træde til. Dette praktikophold er dog også noget du kan tage på hvis du ikke er studerende endnu. Du kan altså også bruge det som en måde at finde ud af om sygeplejerske er det rigtige job for dig. 

En oplevelse du aldrig glemmer 

Udover den store mængde erfaring du får, så er det også en kæmpe oplevelse du aldrig vil glemme. Du får indsigt i et andet lands kultur, som ligger langt fra det vi kender i Danmark. Derudover kan du få lov at opleve den fantastiske natur Afrika har at byde på. Du kan eksempelvis tage på safari og se Afrikas smukke dyr helt tæt på. Så hvis giraffer, elefanter og alle de andre majestætiske dyr er noget for dig, ja så er der også mulighed for at opleve disse. Så ikke nok med en masse medicinsk erfaring og erfaring indenfor pleje, som helt sikker vil få dig til at stikke ud blandt alle de andre studerende, så får du også en oplevelse du aldrig vil glemme. Så hvis en sådan praktik som sygeplejerske i udlandet lyder som noget for dig, så kan du allerede i dag følge linket øverst oppe, og tjekke Trymedics ud. Du kan læse meget mere om hvordan din hverdag vil fungere, og på hvilke afdelinger du kan komme til at arbejde i. Så hvad venter du på? Tjek linket ud og pak tasken. Gør dig klar til at få en kæmpe oplevelse og samtidig hjælpe en masse mennesker der har brug for dig.