Efter nogle år, hvor gardinerne har været ude, er det er igen blevet in at have stofgardiner i hjemmet. Stofgardiner kan nemlig noget. Stofgardiner skaber en hyggelig atmosfære og virker lyddæmpende. Samtidig har stofgardiner en stor flade og giver dermed en stor effekt på udtrykket i et rum. Det betyder også, at du let kan skifte farveholdning og stil blot ved at skifte gardiner. Du behøver altså ikke at male hele stuen om for at skifte stil. 

Lad gardinbussen komme hjem til dig 

Det er gratis og uforpligtende at få besøg af en gardinbus. Du bestiller nemt en tid online til et besøg af gardinbussen hjemme hos dig – på lige det tidspunkt, der passer dig bedst. Når du har udfyldt kontaktformularen, bliver du kontaktet enten samme dag eller senest dagen efter, hvor det endelige besøg aftales. I bussen vil der være prøver på et stort udvalg af gardintyper og farver, som du kan hænge op i de rum, hvor du gerne vil have nye gardiner. På den måde kan du få et indtryk af det endelige resultat. Når du har fundet den gardintype og farve, som du synes passer bedst til dig, bliver gardinerne målt op, og du får et konkret tilbud. 

Synes du, at tilbuddet lyder godt, bliver gardinerne målt op og syet, så de passer til dine vinduesmål. Når gardinerne er synet, kommer gardinbussen igen hjem til dig og sætter gardinerne op. 

Valg af gardintype 

Der er mange valgmuligheder, når du skal vælge gardintype. Udover et stort udvalg af stofgardiner finder du et stort udvalg af plissegardiner, lamelgardiner, persienner, foldegardiner og rullegardiner i gardinbussen. Du får samtidig en professionel vejledning til dit valg. 

Florlette transparente stoffer 

Luk lyset ind med florlette transparente stoffer. Hvis du drømmer om at skabe et let og sommerligt look i din stue, findes der smukke, drømmende, florlette og gennemsigtige stoffer, som kan give dig lige præcis den lette og sommerlige stil. 

De transparente stoffer skærmer af for direkte solskin og indkig samtidig med, at de lader masser af blødt dagslys slippe ind i rummet.  

Hotelstil i soveværelset 

Hotelstilen i soveværelset er in lige nu, og du kan sagtens skabe den selv.  

Gardinerne i soveværelset må gerne være tunge velourgardiner, der går til gulvet, og der må gerne være tykke tæpper på gulvene og masser af puder i sengen med knitrende rent sengetøj. Hvis du ønsker at opnå den helt rigtige hotelstemning i soveværelset, skal gardinerne bestå af to lag – nemlig et lag lyst transparent gardin inderst og et tungt, mørkt gardin yderst. 

Sov bedre med mørklægningsgardiner 

Vi går heldigvis mod lysere tider nu, men det tiltagende lys kan give os problemer med både at falde i søvn og at sove natten igennem. Det er derfor en god ide at sørge for mørke omgivelser om aftenen og om natten. Et diskret rullegardin med mørklægning vil give dit soveværelse den optimale lysafskærmning, så du får en bedre søvn og vågner frisk og udhvilet om morgenen.