Ofte er det kvinder, der tales om og til, når det kommer til accessories. De kan vælte sig i alverdens smykker, håndtasker og meget mere, imens herrerne til gengæld overses. Er du en mand eller skal du købe en gave til en mand kan det derfor være svært at finde et godt accessory, selv online. De gode tilbud til herrerne kan ofte drukne under de mange tilbud til kvinderne.

Men der er et par generelle muligheder, som du kan undersøge nærmere, når du skal finde gode accessories til mænd.

Strømper? Ja, strømper!

For nu at give et nyt perspektiv så er strømper ikke en dårlig idé, når du skal finde accessories til mænd. Accessories ses ofte som ting, der skal vises tydeligt frem, men endnu vigtigere end det, så er de ting, som lader dig udtrykke din egen personlige stil.

Strømper er ikke noget, som folk tit ser, men de giver dig en mulighed for at udtrykke din egen stil og kan give dig en god komfort. Du kan let finde herre strømper af høj kvalitet, som er super komfortable at have på og som kan købes i mange forskellige farver og mønstre. 

Fordi folk sjældent ser dine strømper, er de en mulighed for enten at være lidt fjollet eller blot fuldende et professionelt look.

Smykker kan også være for mænd

Øreringe, halskæder og armbånd er ikke kun kvindemode. Det er bestemt også herremode. Måske virker udvalget ved første øjekast lille, men søger du de rigtige steder, vil du finde et stort sortiment af smykker for mænd. Her ligger fokusset ofte på metaller eller læder med rene, simple linjer, der let kan kombineres med både formelt og casual tøj.

Vær opmærksom på eventuelle allergier over for metaller som for eksempel nikkel, især hvis du købe øreringe. Derudover er et tip til køb af herresmykker, at du fokuserer på simple designs. Kvindesmykker har ofte dekorationer i form af sten eller vedhæng af forskellig art, men indenfor herremode er talemåden ‘less is more’ populær.

Ure er en klassiker indenfor herremode

Et accessory, du ofte vil se indenfor herremode, er ure. Deres simple, men elegante designs ser godt ud som en del af et jakkesæt, og det er også let at finde ure, som vil passe godt til mere afslappet tøj.

Med ure kan du også få mange funktioner. Uret fortæller selvfølgelig tiden, men nu til dags kan mange ure også hjælpe på andre punkter. De kan være vandtætte og have smarte funktioner og apps, der for eksempel lader dig bruge dem som skridttællere, GPS og endda som telefon i nogle tilfælde.

Et ur kan derfor være perfekt som et sports accessory, når du skal motionere, da mange nyere urer købes med indbyggede apps, der netop kan hjælpe i forhold til motion. Sport er en aktivitet, hvor du normalt ikke vil bærer smykker, da de kan blive ødelagt på alverdens måder, men ure er ofte holdbare nok til at tåle slidet.